Eladás Építési telek, Ponta Do Ouro, Maputo, Mozambique, Ponta Do Ouro

Eladás - Cod. 38335

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 145 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 145

"Az egyetlen luxuskomplexum a Ponta Do Ouro fő strandján található"

Közvetlenül a Ponta D 'Ouro déli partján fekvő Ponta D' Ouro déli partján fekvő Mar e Sol komplexum egy turista és lakosok számára egyaránt igényes üdülési és lakóház társasház. A kristálytiszta azúrkék vizek óvatosan körbefutják a partvonalat, miközben a természetesen védett öböl szélén lévő szörfözés közben a palack orr-delfinek hullámoznak. A komplexum sűrű, zamatos dűne-erdős környezetben helyezkedik el, kilátással a partvonalra, végig a nyugodt szubtrópusi óceánra.

A komplexum nagyméretű és jól felszerelt luxus faházakból áll, melyek mindegyike a partra néz, az önellátó, saját fürdőszobáktól a környező, kiterjedt napfogyasztott fedélzetekig, úszómedencékkel és minden egyes egység felújított kényelemmel. A komplexum exkluzív tengerparti témát foglal magában, miközben barátságos és hatékony helyi munkatársaitól függetlenül magas szintű szolgáltatást és karbantartást biztosít. A nyaralóházak bérleti díjain kívül a Mar e Sol komplexum lehetőséget ad a potenciális befektetőknek arra, hogy elsődleges ingatlanokat vásároljanak az egyik legeredményesebben megvalósított és megállapított fejlesztésben.

A Maputótól mindössze 1 órára fekvő Johannesburgból 6 órányi és a Durban-i 4 óra a Mar e Sol turizmus és társasházi fejlesztés egyaránt nagyszerű lehetőséget kínál a vendégek és a spekulánsok számára, hogy mindketten élvezhessék a pihentető látványt. lenyűgöző hozam és passzív jövedelem a bérleti díjakon keresztül, ha szükséges. A központi és tartalék banki jóváhagyások, valamint a teljes jogok a befektetők számára állandó stabilitást és garantált hozamot biztosítanak a viszonteladásoknál.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB